Wizkid & Davido Hug Each Other As They Turn Up For Christmas.(WATCH)

In the spirit of the Christmas festivities, several Nigerian celebrities are in Lagos where they are turning up massively.

Wizkid and Davido were spotted as they hooked up in Lagos. The both artistes who are Nigeria’s hottest shared a hug as they hooked up for some turn up.

Watch the video below:

3 Comments

  • Latrice says:

    Virolainen jouluruoka, hmm. No verimakkara tosiaan kuuluu jouluun. Itse en siitä tykkää (koska olen nähnyt miten sitä tehdään), mutta suomalainen avokki on vetänyt sitä ihan innoissaan. Puolukkahilloa tarjotaan kai sen lisukkeeksi. Sianliha (uunissa paistettuna) ja perunat on sellainen peuspuäärroka. Lisukkeina meillä on ollut esim. marinoitua kurpitsaa ja kurkkua. Sekä paistettua hapankaalia ja sylttyä. Jälkiruokana on perinteisesti pipareita. Mandariinitkin kuuluvat mielestäni vahvasti jouluun. Muita erikoisempia jouluruokia ei nyt tule mieleen. Niin ja hehkuviiniä! Esim. Tulipunane Talleke oli muistaakseni hyvää ja oikein vahvaa 🙂

  • Wanita says:

    That’s a skillful answer to a diuifcflt question

Leave a Reply

Your email address will not be published.